Nederlandstalige organistaties

Deze bladzijde is bedoeld om in kaart te brengen welke organisaties raakvlakken hebben...

Activiteiten 2008

Matrix Speerpunten

VS: Vrijschrift, ...

activiteit/organisatie

VS

Software Patents

X

Auteursrecht

X

OSM

X

Vrije Schoolboeken

X

Translation Project

X

Verklaring

Software Patents

FFII ligt op zijn gat en er moet af en toe iets gebeuren. Zie http://www.scriptumlibre.org/Boycott_Trend_Micro

Auteursrecht

Parlementair onderzoek auteursrecht verdient veel aandacht. Persbericht: http://mailman.vrijschrift.org/pipermail/news/2008-January/000076.html

OSM

Loopt goed. Rol Vrijschrift is die van legal entity om overhead laag te houden en er zijn mensen van Vrijschrift actief betrokken.

Vrije Schoolboeken

Vrijschrift: 5 jaar zonder resultaat. Enorme speerpunt intern. Laatste persbericht: http://mailman.vrijschrift.org/pipermail/news/2008-February/000078.html. Dit moet op de politieke agenda maar het lukt niet.

Translation Project

Vrijschrift host het internationale project (en de maillijst van het NL-team). Zie http://www.translationproject.org/ . Loopt prima.

Mogelijke samenwerking

One liners

  • Vrijschrift: Vrijschrift maakt zich hard voor vrije kennis en cultuur.

Multi liners

Vrijschrift

Vrijschrift werkt aan bewustwording van de economische en maatschappelijke betekenis van vrije kennis en cultuur voor de samenleving. Vrijschrift heeft een beschermende en bevorderende rol. Internationaal werkt Vrijschrift samen met de Foundation for a Free Information Infrastructure, de Free Software Foundation Europe, Project Gutenberg en vele andere organisaties.

De inhoud van deze site is zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder zowel de GNU Free Documentation License als de Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen-licentie