Diff for "OpenStreetMap"

Differences between revisions 9 and 10
Revision 9 as of 2008-03-16 12:59:08
Size: 470
Comment:
Revision 10 as of 2008-10-23 08:22:56
Size: 688
Editor: AnteWessels
Comment:
Deletions are marked like this. Additions are marked like this.
Line 5: Line 5:
Vrijschrift fungeert als rechtspersoon voor schenkingen en subsidies aan [http://www.openstreetmap.nl OpenStreetMap Nederland] en [http://lists.openstreetmap.org/pipermail/talk-be/ OpenStreetmap België]. Vrijschrift fungeert als rechtspersoon voor schenkingen en subsidies aan [http://www.openstreetmap.nl OpenStreetMap Nederland] en [http://lists.openstreetmap.org/pipermail/talk-be/ OpenStreetmap België]. Voorbeelden zijn de subsidies van [http://www.openstreetmap.nl/archives/4-OpenStreetMap-Nederland-gesubsidieerd-door-Digitale-Pioniers!.html Digitale Pioniers] en [http://www.nlnet.nl/project/openstreetnl/ NLNet].

[http://www.openstreetmap.org OpenStreetMap] werkt aan een vrije wereldkaart.

Vrijschrift fungeert als rechtspersoon voor schenkingen en subsidies aan [http://www.openstreetmap.nl OpenStreetMap Nederland] en [http://lists.openstreetmap.org/pipermail/talk-be/ OpenStreetmap België]. Voorbeelden zijn de subsidies van [http://www.openstreetmap.nl/archives/4-OpenStreetMap-Nederland-gesubsidieerd-door-Digitale-Pioniers!.html Digitale Pioniers] en [http://www.nlnet.nl/project/openstreetnl/ NLNet].

Via haar contactennetwerk verspreidt Stichting Vrijschrift ook de persberichten van OpenStreetMap Nederland.

De inhoud van deze site is zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder zowel de GNU Free Documentation License als de Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen-licentie